Alla priser på hemsidan visas inklusive 25% lagstadgad moms. Eventuell förädling & frakt tillkommer om inget annat är specificerat. Idrottsmotiv (metalljetong) ingår på de produkter som har utrymme för det. Minimumkostnad för gravyr är 50:-/order. Lägsta ordervärde är 100:-. 

Betalningsvillkor/frakter:

Faktura 15 dagar netto om organisationsnummer lämnas, i annat fall kort/kontant eller förskottsbetalning. Då faktura skickas med brev tillkommer exp.avgift med 45:-. Om faktura skickas som PDF via e-post debiteras ingen exp.avgift. Fraktkostnad tillkommer på order som ej avhämtas i butiken. Leveranser som sker med brev debiteras med minimum 20:-

Leveranstid:

För produkter ur vårt standardsortiment ca 1-2 veckor, graverat & klart. 
Om det är bråttom kan vi ofta hjälpa er ändå, ring oss gärna innan och kolla. Dock kan det då tillkomma en expresskostnad. Kostnad för gravyr, vinyldekal eller annan typ av förädling tillkommer. Er leverans skickas antingen med brev, postpaket, företagspaket, eller budbil.

För att kunna skicka företagspaket måste leveransadressen vara ställd till ett företag. Posten måste även ha en gatuadress (ej box-adress). Självklart går det även bra att hämta din beställning i vår butik, vardagar 09.00-17.00.

Har ni önskemål om att leverans sker på annat sätt, vänligen meddela då detta i samband med Er beställning. Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och bilder upplagda på hemsidan.