Juli öppet: 9-15

Köpvillkor

Köpvillkor

Alla priser på hemsidan visas inklusive 25% lagstadgad moms. Eventuell förädling & frakt tillkommer om inget annat är specificerat. Idrottsmotiv (metalljetong) eller egen logodekal kan beställas och monteras på de produkter som har utrymme för det. Minimumkostnad för gravyr är 50:-/order. Lägsta ordervärde är 100 kr.

Om ni som förening önskar att ingå avtal med Hallmans.nu så kan ni få en fast rabatt på våra standardpriser.

Kontakta oss på order@hallmans.nu eller ring 08-580 80 180.

Befintliga rabatter kan ej kombineras med kvantitetsrabatter eller paketpriser på utvalda produkter.

Vid gravyrmanus med många olika klasser går det bra att maila in det till order@hallmans.nu.

Betalningsvillkor/frakter

Faktura 15 dagar netto om organisationsnummer lämnas, i annat fall kort/kontant eller förskottsbetalning. Då faktura skickas med brev tillkommer exp.avgift med 45:-. Om faktura skickas som PDF via e-post debiteras ingen exp.avgift. Fraktkostnad tillkommer på order som ej avhämtas i butiken. Leveranser som sker med brev debiteras med minimum 35:-.

Normal leveranstid är 1-2 veckor, vid kortare önskad leveranstid debiterar vi expresskostnad, beloppet beror på hur stor ordern är.

Uppge gärna önskat leveransdatum vid din beställning. Leveransdatumet på våra orderbekräftelser är när ordern är klar att hämtas eller den dag den skickas från vårt lager.

Leveranstid

För produkter ur vårt standardsortiment ca 1-2 veckor, graverat & klart. Om det är bråttom kan vi ofta hjälpa er ändå, ring oss gärna innan och kolla. Dock kan det då tillkomma en expresskostnad. Kostnad för gravyr, vinyldekal eller annan typ av förädling tillkommer. Er leverans skickas antingen med brev, postpaket, företagspaket, eller budbil.

För att kunna skicka företagspaket måste leveransadressen vara ställd till ett företag. Posten måste även ha en gatuadress (ej box-adress). Självklart går det även bra att hämta din beställning i vår butik, vardagar 09.00-16.00 (torsdagar 09:00-17:00)

Har ni önskemål om att leverans sker på annat sätt, vänligen meddela då detta i samband med Er beställning. Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och bilder upplagda på hemsidan.

Har du en egen bild eller logo som du skulle vilja ha graverad på någon av våra produkter kan vi oftast ordna det. Maila bilden och ditt telefonnummer till order@hallmans.nu så återkopplar vi till dig när vi tittat på det.

Med lasergravyr blir det bäst resultat om bilden eller logon är helt svart och vit, alltså inga gråskalor. För diamantgravyr är det lite klurigare, men skicka det du har så hör vi av oss.