Juli öppet: 9-15

Om Hallmans

Kvalité

Vi på Hallmans ser med omsorg till att du får absolut bästa möjliga kvalité på de produkter du beställer av oss!

Snabba leveranser

Vi gör allt för att du ska få dina varor så snabbt och smidigt som möjligt. Är det riktigt bråttom, slå oss en signal!

Kommunikation

Vi håller dig alltid informerad under ordergången och vi är aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal om du undrar över något!

När service är mer än ett ord

Vi är ett glatt gäng med många års erfarenhet av idrottspriser och en av de största aktörerna i branschen. När det gäller medaljer, pokaler, utmärkelser m.m. och hur de ska förädlas på bästa sätt är det oss man bör vända sig till.

I våra lokaler i Midsommarkransen har vi butik där ni kan se allt från de enklaste medaljerna till de största pokalerna. Här kan ni även få idéer och inspiration till hederspriser, utmärkelser för exempelvis “Årets säljare” eller kanske rent av hitta den perfekta presenten till födelsedagsbarnet.

Med egen toppmodern gravyravdelning i lokalerna kan vi erbjuda allt från klassisk diamantgravyr i metall till exklusiv lasergravyr på till exempel glas. Vi levererar även vinyldekaler, formskurna efter era önskemål, med exempelvis föreningens logo. Detta i högupplöst fullfärg vilket gör att t.o.m. foton går att få tryckta som dekaler.

De flesta produkterna som finns på hemsidan har vi i lager vilket innebär att vi ombesörjer hela kedjan från beställning till leverans i våra egna lokaler. Självklart kan du handla på plats och är det produkter utan gravyr får du dem med dig direkt.