Vilka är vi?

Vad är det vi gör och vilka jobbar vi med idag?

När service är mer än ett ord

Vi är ett glatt gäng med många års erfarenhet av idrottspriser och en av de största aktörerna i branschen. När det gäller medaljer, pokaler, utmärkelser m.m. och hur de ska förädlas på bästa sätt är det oss man bör vända sig till.

I våra lokaler i Midsommarkransen har vi butik där ni kan se allt från de enklaste medaljerna till de största pokalerna. Här kan ni även få idéer och inspiration till hederspriser, utmärkelser för exempelvis “Årets säljare” eller kanske rent av hitta den perfekta presenten till födelsedagsbarnet.

Med egen toppmodern gravyravdelning i lokalerna kan vi erbjuda allt från klassisk diamantgravyr i metall till exklusiv lasergravyr på till exempel glas. Vi levererar även vinyldekaler, formskurna efter era önskemål, med exempelvis föreningens logo. Detta i högupplöst fullfärg vilket gör att t.o.m. foton går att få tryckta som dekaler.

De flesta produkterna som finns på hemsidan har vi i lager vilket innebär att vi ombesörjer hela kedjan från beställning till leverans i våra egna lokaler. Självklart kan du handla på plats och är det produkter utan gravyr får du dem med dig direkt.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar så ska vi hjälpa till på bästa sätt.

Varmt välkommen!